Kabuk Rengi (Skin Color): Mor-Kırmızı( Purble-Red)
Et Rengi(Flesh Color): Kırmızı (Red)
Meyve Agırlıgı (gr) (Fruid Weight ) (gr): 200-220
Çiçeklenme Tarihi(Flowering Date): 10 Mart(March)
Hasat Zamanı (Harvesting Time):
30 Haziran-10 Temmuz (30 June-10 July)
Önerilen Bölgeler (Proposed Region):
Sahil/Geçit/Yayla (I/II/III)
Tozlayıcıları (Pollinators):Show Time, Black King,
Showlate
Anaç (Rootstock):Toro,Arda,Myrobalan 29C,
Marianna GF 8/1,Myrobalan B
*Sahil : (0-300 m Rakım); Geçit : (300-600 m Rakım); Yayla : (>600 m Rakım), Yukarıdaki veriler her seyin optimum oldugu kosullarda alınmıstır.
* I = 0-300 m height above sea level,II = 300-600 m height above sea level, III = 600 m and more height above sea level. Above data are collected under optimum conditions.